Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deprem Kayseri, Yairftk1syfqrm : Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Deprem Kayseri, Yairftk1syfqrm : Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Talas ilçesinde depremi hisseden ve aşağıya. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Haberler gündem haberleri son dakika: Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum.

Kayseri De 4 1 Buyuklugunde Deprem Kayseri Haberleri
Kayseri De 4 1 Buyuklugunde Deprem Kayseri Haberleri from im.haberturk.com
Kayseri'nin kocasinan ilçesi, 13 dakikada 3.9, 3.8 ve 3.0 büyüklüğünde depremlerle sallandı. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Haberler gündem haberleri son dakika: Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi.

Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi.

Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 1.9, 1.3, 2.1, 1.2, 1.8 ve 4.6 şiddetinde 6 sarsıntı meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir. Talas ilçesinde depremi hisseden ve aşağıya. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri De 4 6 Buyuklugunde Deprem Ntv
Kayseri De 4 6 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi. Kayseri'nin kocasinan ilçesi, 13 dakikada 3.9, 3.8 ve 3.0 büyüklüğünde depremlerle sallandı. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

+ kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6.46 kilometre derinlikte 4.1 şiddetinde. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir.

Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

P94fh2yzalxhpm
P94fh2yzalxhpm from www.ulusal.com.tr
Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem.

Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 1.9, 1.3, 2.1, 1.2, 1.8 ve 4.6 şiddetinde 6 sarsıntı meydana geldi.

Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. + kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana.